Gépeink

Fakivágó és ágaprító gépeink

AS 63 2T magas gazra, vág és mulcsoz

Új magsasgazvágó az AS-Motor-tól. Kaszálás és mulcsozás egy lépésben. A keresztkéses rendszer először lekaszálja, majd felaprítja a nyesedéket, mindezt akár 100 cm magas vegetációban. Az AS 63 2T mindentnyírót állandó sebesség, irányíthatóság és biztonság jellemzi, köszönhetően a masszív differenciálzárnak, mely megbízható hajtást és biztonságos működést tesz lehetővé akár meredek domboldalban, vagy vizes füvön is. Az új, kúpos vágóasztal és a kések által keltett optimális szívóhatás miatt egyetlen szál sem marad levágatlanul. A biztonságos munkavégzés érdekében az AS 63 2T mindentnyírót lejtmenet-szabályzóval, automatikus differenciálzárral és automatikus rögzítőfékkel látták el. A gép szétválasztott motor- és késtengelyt kapott, mely megvédi a motort az ütésektől. A csekély súly, a jó ergonómia és a nagyteljesítményű motor ideálissá teszi AS 63-at lejtőn való nyírásra.

AS 63 2T magas gazra, vág és mulcsoz

AS 700 SM Szárzúzó

70 cm-es vágási szélességével nagy területi teljesítményt ér el. Kényelmes manőverezés a kerekenkénti kormány- és fékkuplunggal. A finom beosztású, 3-fokozatú kézi váltó a differenciálzárral és a kettős kerekekkel mesteri tapadást és fékhatást biztosít. Ezáltal ez a modell meredek lejtőkre is alkalmas. A munkát a nagyméretű, profilozott gumik és az erőteljes kerékhajtás könnyíti meg. A 360 fokban elforduló első kerék biztosítja a legjobb manőverezőképességet. Kiemelten fontos az ember és a gép védelme is. A stabil perforált lemezből készült kőfelverődés elleni védelem úgy védi meg Önt a felkavart tárgyaktól, hogy nem akadályozza a kilátását.

AS 700 SM Szárzúzó.

AS 700 SM Szárzúzó

AS Sherpa 940 4WD

Az AS 940 Sherpa 4WD összkerékhajtású felülős Allmäher a profik és a magánemberek körében is igen kedvelt, mert biztonságos és optimális nyírási eredményt kínál. Az AS 940 Sherpa 4WD főleg a meredek lejtőkön nyújtja Önnek, mint felhasználónak a szükséges erőt és biztonságot: állandó összkerékhajtást, 22,4 LE teljesítményű 2-hengeres motort olaj- és benzinpumpával, beépített differenciálzárat és bukócsövet. A vágóasztal felfüggesztése a terepen dolgozva megengedi a függőleges elmozdulást, így védve és növelve a szabad magasságot (szörföző vágóasztal). A körülfutó, önhordó csőváz gondoskodik a stabilitásról és az elcsavarodás-mentességről nagy terhelés esetén is. Az összkerékhajtás jelentősen javítja az egyenes futást, a mászóképességet és a lejtmeneti fékhatást, a kétkerékhajtású modellekhez képest. Az AS keresztkéses rendszere magas fűben is egyszerre vág és aprít. Az összkerékhajtás biztonságot jelent.

AS Sherpa 940 4WD

Hinowa HP1100 Minidömper

Hinowa HP1100 Minidömper

Hinowa HP1100 Minidömper

Urban SM70 Ágaprító

Urban SM70 Ágaprító

Urban SM70 Ágaprító