Ágdarálás, ágaprítás

Munkánk elvégzése után keletkezett ághulladékot igény szerint ágaprítás technológiával ledaráljuk.

Ágdarálás, ágaprítás

Biztonságos ágaprítás!


Cégünk vállalja, hogy az ágaprítás után keletkezett ághulladékot igény szerint ledaráljuk.

Ágaprító gépünk bérbe is vehető különböző ághulladékok darálására (cserjeírtásból, metszésből, bozótírtásból, favágásból keletkezett anyagok) 1fő kezelő személlyel.

A darálással keletkezett apríték könnyebben szállítható, mozgatható és kevesebb helyet foglal, akár tüzelő anyagnak is hasznosítható. Ágdarálás, ágaprítás Budapest, ágaprítás árak.

Az ágdarálás, ágaprítás munka ideje nagyban  függ attól, hogy mennyire van szakszerűen előkészítve az ágaprításra szánt faanyag. Előkészítés alatt gondolunk arra hogy  a gallyazást, a fa letisztogatását, a 8 cm-nél nagyobb méretű ágak különválasztását, az aprítandó fa rendszerezett össze készítését (nem össze dobálva), a vastagabb végeket egy irányba rendezzük. A fenti linken látható jól összekészített faág kupac nagyságrendileg 100 – 120 ág m3 volt, ezt 5 ember 3 óra alatt aprította le. Fektessen nagyobb hangsúlyt az előkészítésre, hogy ne kerüljön sokba az ágdarálás, ágaprítás szolgáltatás igénybevétele. Ágaprítás Budapest, ágaprítás árak felől érdeklődjön bizalommal.

Az ágaprítás árak felől érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

Ágdarálás, ágaprítás, ágaprítás Budapest, ágaprítás árak.

Ágaprítás árak nagyon kedvezően. Ágaprítás árak profiktól.

nincs