Elhanyagolt területek nyírása, fűnyírás

Speciális fűnyírási munkák német AS gépekkel és vegyszeres gyomirtással. Akármilyen területre!

Elhanyagolt területek nyírása, fűnyírás

Fűnyírás elhanyagolt területeken


A fűnyírás nálunk speciális német AS gépekkel történik. Akár 1 méternél magasabb gazzal, vékonyabb fás szárúval benőtt területek rendbetétele, fűnyírása. Magas gazvágó gépünk kaszál és mulcsoz egy lépésben. Rézsűben, meredek doboldalakon akár 45-50 fokos lejtőkön használható önjárógép megbízhatóan vág.

Az évek óta kezeletlen területeket, nem csak a gaz és a fű növi be, hanem jellemző hogy egyes cserjék, fák is elkezdenek nőni. Sokszor már vastagabb szárú növények, esetleg vékonyabb fás szárúak is megtalálhatóak rajta, amit a hagyományos fűkaszák már nem tudnak elvágni. A mi gépeink ezekkel a növényekkel is elbírnak, és könnyedén vágják le őket, majd mulcsozzák is azt. Az sem akadály, ha meredek lejtőn vagy dombon van a gazos terület, mert gépeink ilyen terepen is helyt állnak.  Szűk, kerítéssel körbevett helyeken is kitűnően boldogulnak, ahova nagyobb traktor már nem tud bemenni szárzúzóval.

Az elhanyagolt területek nyírása, tisztítását leginkább motoros kézi kaszával, és láncfűrésszel oldják meg. Ez a verzió túl sok emberi munkaerőt kíván, és nem a leghatékonyabb. A mai munkaerő piacon hiány van teherbíró és megbízható munkavállalóban, ezért is fontos a munkafolyamatok gépesítése. Gépeink kb. 5-6 ember munkáját váltják ki. Ez nem csak jelentős anyagi megtakarítást jelent, hanem sokkal biztosabban ütemezést tesz lehetővé. Elhanyagolt területek nyírása.


A fűnyírás könnyűnek tűnhet, azonban ha nem végzed profin, könnyen okozhatsz komoly, akár helyrehozhatatlan kárt a füvön. A fűnyírás alapvetően meghatározza a kert külső megjelenését. Ha követed az alábbi, általános szabályokat javulhat a pázsitpopuláció egészsége és látszata.
A rossz pengével való fűnyírás a levéllemezt maradandóan károsítja a vágás után hamarosan a gyep levele elhalványodik és a levelek hegye 48 órán belül sárgul, barnul, a vágástól bojtos lesz, amelynek száradása fehér fátyolszerű látványt idéz elő. Elhanyagolt területek nyírása kedvező árakon.


Ha úgy gondolja, hogy Önnek is szükséges a fűnyírás, akkor a fűnyírás árakról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.


Elhanyagolt területek nyírása, fűnyírás. Érdeklődjön cégünknél bizalommal. Nálunk igazi profizmust és nagyon kedvező árakat talál.