Fakivágás észak dunántúli régió

A leggyakrabban végzett fakivágási és faápolási munkák: gallyazás, ifjítás, csonkolás, lombkorona alakítás, sebkezelés, metszés.

Fakivágás észak dunántúli régió

Fakivágás az észak dunántúli régióban


A fakivágás egy nagyon nehéz feladat, éppen ezért a fakivágás nagy odafigyelést és tervezést igényel. 

Az alpintechnikai favágásra akkor van szükség, amikor a fa környezete azt indokoltá teszi.

A leggyakrabban végzett fakivágási és faápolási munkák: gallyazás, ifjítás, csonkolás, lombkorona alakítás, sebkezelés, metszés.

Alpintechnikával végzett vágási munkálatokra lehet szükség ha a fa:

  • egyben nem dönthető
  • nehezen megközelíthető, vagy szűk helyen van
  • rossz terepviszonyok, csak gyalogos megközelítés
  • veszélyessé vált, sérült, beteg
  • épületekkel, építménnyel, vezetékkel körbevett
  • ágai tetőre, falra, vezetékre lógnak
  • fakivágás árak

Veszélyes fakivágás

Nem ritka dolog, hogy egy vagy néhány fa vihar után vagy a zöldterület karbantartásának elmulasztása véget egyszer csak akadályozza a terület biztonságos működését. Veszélyes fakivágást csak profi felmérést követően és csak megbízható eszközökkel, nagy tapasztalattal rendelkező csapattal érdemes elkezdeni! Mi új szerszámokat és gépeket alkalmazunk  és mindig van nálunk tartalék szerszám.

Fakivágás alpintechnikával

A fák ugyan nem érnek az égig, de a magasságuk vagy a területi adottságok miatt legtöbb esetben célravezető a fakivágás alpintechnikával. Nehezen megközelíthető vagy kis méretű területen nővő fákat szoktunk ilyen módon kivágni, melyet több éves alpintechnikai tapasztalatunk és technikai felkészültségünk könnyedén lehetővé tesz.

Fakivágás famászásos technikával

Szeretjük a zöldterületeket. Munkáink alkalmával a biztonság után mindig elsődleges szempontunk az, hogy a zöldterület minimális károsodást szenvedjen és így egészséges maradjon. A fakivágás famászásos technikával is történhet, így a fa kérge és ágai a gondozandó terület alatt nem sérülnek.

A fakivágás árakról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. Fakivágás észak dunántúli régió és Budapest. Fakivágás árak kedvezően.


Fakivágás észak dunántúli régió, Fakivágás árak.
Nálunk mindig megbízható precíz kollégákat talál és az áraink is kedvezőek. Hívjon minket bizalommal.Fakivágás, faápolás alpintechnikával